ABD VATANDAŞLIĞI NASIL ALINIR

Aile bireylerinden birisinin ABD Vatandaşı değilse;
1. Amerika'da mutlak bir şirket kurmalı ve işletmeye açmalısınız. ( Bakınız )
2. Ev, Arazi veya bir işletme satın almalısınız
3. Evlilik Yoluyla Vatandaşlık Almak
Oturma izni almanız ve bu izin ile Amerika'da 3 yıl oturmanız gerekiyor.
Evliliğinizin devam ettiği bu 3 yılın, 18 ayını ABD'de geçirmeniz de şartlar arasında.
Son olarak eyalet sistemi hakim olan Amerika'da vatandaşlık başvurunuzu yaptığınız eyalette 3 aydır
bulunmanız da gerekiyor.
4. Amerikan Loto sistemine üye olup şansınızı denemelisiniz.
5.Göçmenlik: ABD’de her yıl yüz binlerce yeşil kart sahibi göçmen Amerikan vatandaşlığına geçmek
için başvuru yapıyor.
İyi ahlak sahibi olmak:  Başvuru sahibinin başvurudan önceki 5 yıl (evlilik uzerinden yapılan
başvurularda 3 yıl  süre içinde iyi ahlak sahibi olması gerekiyor.
Mahkumiyeti veya ertelenmiş cezası olan kişiler vatandaşlık başvurusu yaparken çok dikkat etmeliler;
nitekim ceza hukuku anlamında suç sicile işlenmese veya belli bir süre sonra silinse bile işlenen suçun
başvuruda belirtilmesi ve mahkeme kayıtlarının göçmenlik bürosuna sunulması gerekiyor.
Daha da önemlisi bazı suçlar niteliği itibari ile başvuru sahibinin yeşil kartının elinden alınmasına
bile vesile olabileceğinden bu durumda olanların kesinlikle vatandaşlık başvurusu yapmaması gerekir.

Daha fazla bilgi ve randevu için lütfen aşağıdaki numaraları verya e-adresi kullanın !

Türkiye: 0-505-086-8671
Türkiye: 0-505-086-8672
Türkiye: 0-505-086-8673
Türkiye: 0-505-086-8674

USA California Phone: 00-1-424-235-5884
USA California Phone: 00-1-628-500-5781

E-mail: bilgi@amerikadasirketkurun.com